Jsem vege

RECEPT: Pilaf z freekehu vyšperkovaný třešněmi a pistáciemi

Mám rád moderní zpracování starých surovin, které máme běžně k dispozici a nemusíme je dovážet z druhé strany zeměkoule. Jednou kategorií takových surovin jsou například obiloviny, konkrétněji pohanka, kukuřice atd. Jejich příprava je časově nenáročná a jednoduchá 🙂 A recept na Pilaf z freekehu vyšperkovaný třešněmi a pistáciemi se mi moc líbí i pro kombinaci…

Číst dále

Proč ze mě nikdy nebude striktní vegan

[fusion_dropcap boxed=“yes“ boxed_radius=““ class=““ id=““ color=“#03a9f4″]J[/fusion_dropcap]e to asi rok, co se ze mě, jako jedlíka masa, stal vegetarián. Bylo to nejen ve prospěch vlastního zdraví, které bylo těžce podlomené žaludečními křečemi, průjmy a stolicí se stopami krve (já vím, je to nechutný – bohužel si myslím, že to prožilo spoustu lidí, většinou mužů, kteří nejsou…

Číst dále